MUVI K2 NPNG Wi-Fi безжична, спортна камера от Veho veho10

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  veho10 Произход:  Корея
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

650,00 лв.

Изчерпан

Описание

MUVI K2 NPNG Wi-Fi безжична, спортна камера от Veho MUVI K2 NPNG e една страхотна камера, която позволява дистанционно видео заснемане от следващо ниво. Подобреният XA-7 чипсет разширява вашите възможности за заснемане в горната спецификация на 1080p при 60 кадъра в секунда при използване 19Mbits /сек. MUVI K2 NPNG също така пристига готова за водни спортове, като новия и водоустойчив кейс позволява работа на дълбочина от 100 м (330 фута) и е част от комплекта. Камерата и всички аксесоари към нея са поставени в стабилна пластмасова кутия с мека вътрешност, предотвратяваща повреди по време на пренасяне. Спортната камера е малка и компактна, изключително лека и същевременно стилна визия. С размери само 6 см х 4 см х 2,3 см (2.7in х 2in х 1in) това е най-малката MUVI камера от VEHO, която същевременно дава свободата за заснемане и в най-екстремните моменти. Камерата записва с висока разделителна способност 1080p видео при 60 кадъра в секунда, както и 720p при 120 FPS, използвайки новия MUVI XA-7 Achilles chipset и има възможност за избор на битрейт, по подразбиране е 19 Mbit/сек. Поради множеството си настройки, както и високото качество на изображението, тази спортна камера е подходяща за лична и професионална употреба.

К2 прави снимки с 8, 12 и 16-мегапиксела, като също така е снабден с режим за серийни снимки, който ви позволява да направите до 10 снимки в секунда, което е идеално за моментите в които се опитвате да постигне идеалния спортен кадър. Сред новите функции е и 180 градуса преобръщане, което означава, че ако монтирате вашата MUVI K2 камера на обратно, кадрите ще се създават по правилния начин, както и G-сензора за автоматично стартиране, който Ви позволява да настроите вашата MUVI камера да започне запис при промяна на гравитацията. Също така, камерата притежава и една друга интересна функция – можете предварително да зададете интервал от време, на който, докато заснемате видео, камерата ще прави и снимки. Така ще имате ясни изображения, които няма да е нужно да заснемате, спирайки видео записа.

MUVI К2 има сменяема, акумулаторна, литиево-йонна батерия, която е с капацитет от 1500mAh, най-голямата на пазара за безжични спортни камери, която ще позволи до 4 часа непрекъснат запис. Kамерата има Wi-Fi с обхват до 60 метра, което позволява да я свържете и сдвоите с вашия смартфон. Можете да свържете безжично камерата към вашия iPhone чрез WiFi, така че можете да гледате на живо, да записвате видеоклипове, да правите снимки и да споделяте чрез електронна поща, Facebook, Twitter и други социални мрежи, на момента. Приложението е достъпно в Google Play Store, както и на Apple IOS App Store. MUVI K2 NPNG разполага с всички функции на своя предшественик, като автоматично видео, контрол на експонацията, цифрово увеличение и други. В комплекта получавате и LCD дисплей, който по желание може да се свързва към камерата, за да можете да имате ясна видимост над заснеманото. Тъй като визуализирането на дисплея изчерпва батерията по-бързо, имате възможността да използвате камерата без дисплей и така да снимате повече, когато ви е нужно.

Основни функции:

 • HD видео заснемане: 1080p @ 60 FPS или 720p @ 120 FPS при 19м / бита
 • 1500mAh акумулаторна, литиево-йонна батерия за до 4 часа време за запис
 • До 16MP снимки Wi-Fi връзка чрез приложение, даващо възможност за безжичен стрийминг & дистанционно записване
 • Включва водоустойчив калъф позволяващ работа при дълбочина до 100 м, 8GB памет и допълнителни аксесоари за монтаж

Комплектът съдържа:

 • 1 х K2 NPNG MUVI спортна камера
 • 1 х Предпазна кутия за лесно пренасяне на комплекта
 • 1 х Батерия USB кабел за зареждане
 • 1 х Дисплей рекламни стикери на MUVI NPNG Аксесоари за монтаж
 • 1 х Водоустойчив кейс
 • 1 х 8GB карта памет – подарък
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година

Тестово видео (гледайте на максимална резолюция):