Мощен соларен водоустойчив GPS тракер локатор с огромен капацитет на батерията gps29

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  gps29 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
14,11 лв.
виж повече

Original price was: 475,00 лв..Current price is: 380,00 лв..Спестяваш: 95,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Джи пи ес следенето в реално време директно на мобилния телефон е един изключително удобен начин за мониторинг на превозни средства и строителна техника. Предлагаме соларен GPS тракер с голям капацитет на батерията, с който ще можете да наблюдавате много дълго време къде се намира строителната техника или тежкотоварен автомобил.

За да показва конкретното си местоположение, GPS-ът се позиционира посредством GSM и GPS, като изминатия маршрут се изобразява на google карта. За да работи е необходимо да се постави СИМ карта с наличен интернет и възможност за изпращане и получаване на съобщения. Ако го поставите в купето или кабината на МПС-то ще имате възможност и да слушате провежданите разговори на разстояние достигащо максимум 5 метра.

Защо си заслужава да го имате

Тракерът е проектиран така, че да може да работи при всякакви условия. Независимо дали вали проливен дъжд или пече силно слънце, няма да имате никакви притеснения. За да стои стабилен, са предвидени много силни индустриални магнити, благодарение на които ще можете да го закрепите за метална част без да е необходима каквато и да било инсталация. По този начин ще контролирате лесно мястото на което да го поставите и много лесно ще сменяте позициите му според използваната строителна техника или камион.

След като веднъж бъде настроен и поставен на избраното място, имате възможност да наблюдавате къде се намира на компютър, таблет или смартфон. Тракерът разполага с вибрационна аларма чрез която можете да бъдете известявани ако превозното средство тръгне. Това допринася допълнително като охрана на техниката. След като бъде паркирана на определено място, следва да си остане там до момента, когато прецените.

Ако случайно някой реши да злоупотреби и се опита да извърши посегателство над личната собственост, то много често джамбазите ще търсят свързано към захранването проследяващо устройство. С този джи пи ес няма да имате тези притеснения, тъй като няма никаква инсталация. Освен това върху корпуса е разположен специален бутон, който да изпраща известие, ако случайно бъде намерен и отлепен от металната повърхност.

В случай, че е необходимо да го използвате в определен периметър, то можете да задавате виртуална ограда, в която устройството да се движи свободно. Независимо дали се поставя на самосвал, бетоновоз камион или багер, можете да зададете зона на обекта, към който е причислен. След като превозното средство напусне зададената зона ще получите известие и ще можете веднага да погледнете накъде се движи.

Технически характеристики

 • GPRS: MTK 6260A
 • Честоти на работа: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
 • GPS: U-BLOX G7020-ST, 50 канал
 • Антена: GPRS Class 12, вградена
 • Батерия: Вградена презареждаема, 20 000mAh Li-Po
 • Вграден сензор за движение
 • Точност при позициониране: <5м
 • Чувствителност: Следене: (R)C161 dB, Студен старт: (R)C148 dB, Горещ старт: (R)C156 dB
 • Студен старт: <27сек, Топъл старт: < 5сек, Горещ старт: 1сек
 • Водоустойчивост: IPX7 – отговатящ на 30 минути под 1 метър вода

Комплектът съдържа

 • 1 х GPS тракер
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Инструкция за работа на български език

Гаранция: 2 години