Монтажна стойка за закрепване на фенер KF-2

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  KF-2 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
3,01 лв.
виж повече

81,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Монтажна стойка за закрепване на фенер към ловна оптика, оръжие или друга повърхност е особено полезен аксесоар. По време на лов трябва максимално да окомплектовате техниката си, така че да извършвате наблюдението абсолютно удобно. Когато дневната светлина е намалена, видимостта с просто око е оскъдна. Тогава на помощ идват уредите за нощно виждане. Един такъв уред е лазерният колиматор, който излъчва светлинен лъч в зелена светлина.

Добавяйки към екипировката си лазерен фенер идва момента, в който търсите вариант да го монтирате върху оптиката, оръжие и т.н. Тук на помощ идва крепежният елемент. С негова помощ ще имате стабилна връзка между уредите, така че да няма неудобство по време на огледи или лова. Свързвайки двата уреда несъмнено ще имате по-голям комфорт по време на употреба.

Монтажна стойка за фенер – какво представлява

Моделът представлява две алуминиеви сплави, които са свързани помежду си. В краищата им са налице два О-образни ринга с различен диаметър. Първият е за монтаж към желаната повърхност. Той е с диаметър от 30 мм, като на този стандарт отговарят повечето оптики за лов.

Допълнително към него има малка пластина. Нейната роля е да уплътни свободното пространство, в случай, че монтирате стойката за фенер на оръжие, рамка с по-малък диаметър.

Благодарение на това, може да поставите крепежния елемент върху тръба с 25 мм или 30 мм.

Вторият ринг е за поставянето на осветителното тяло, като лазерен фенер, колиматор или стандартен фенер. Рингът е с диаметър от 25 мм, като това означава, че тръбата на колиматора трябва да бъде с тези размери.

Връзката между ринговете се извършва посредством винтове. Те ра разположени от двете страни по два броя. По този начин се гарантира здравата връзка и невъзможността за изместване на уредите по време на употреба.

Регулирането на стойката се извършва лесно, като за целта са налични набраздени винтове. Те са разположени между двете сплави. Това позволява лесното преместване по хоризонтала и вертикала, така че да си осигурите максимален комфорт по време на употреба.

Продуктът е изработен от материал, който не се влияе от продължителна експлоатация, както и от температурните условия. Размерите му са 9 х 5.1 х 4.5 см, което позволява монтажа му на различни техники за лов или охрана. Също така теглото му е от 147 грама, като по този начин няма да усетите допълнителна тежест върху цялата екипировка.

Технически характеристики

 • Материал: алуминиева сплав
 • Диаметър на първи ринг: 30 мм
 • Диаметър на втрои ринг: 25 мм
 • Регулиращи винтове
 • Г- образен вид
 • Подходящ за монтаж върху оптика с размер на тръбата: 25 мм и 30 мм
 • Цвят: черен
 • Размери: 9 х 5.1 х 4.5 см
 • Тегло: 147 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Монтажна стойка
 • 3 х Шестограма