Монтажен адаптер за цифров прицел LOS/Dovetail 29124

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  29124 Произход:  Беларус
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

118,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Монтажен адаптер за дигитален цифров прицел за нощно виждане е спомагателен аксесоар. С негова помощ ще може да монтирате оптиката върху пушка. Захвата между двата компонента е здрав, което допринася за стабилната употреба по време на лов.

Адаптерът е изработен от беларуския бранд Yukon. Той се характеризира с високо качество на изработка и голяма устойчивост на времева експлоатация. Несъмнено продуктът е един полезен елемент прикрепен към оптиката.

Планка за прицел за карабини LOS/ Dovetail

Адаптерът 29124 е подходящ за монтаж върху мерници, който ще бъдат поставени върху карабини Лос 7-1, Лос 4, Барс 4-1, както и други руски и европейски оръжия, чиито горният монтаж е тип Dovetail. Това означава, че монтажната конзола е обикновено е прана и е налице обърнато сечение на трапец. Нейното поставяне се извършва успоредно на отвора за монтиране на обхват или диоптър на мерника към пушката.

Въпреки че планката е подходяща за калибри Лос, то не е подходяща за модела Лос 9.

В зависимост от оръжието, те могат да бъдат произведени с различна ширина на Dovetail. Най-често срещаните ширини са 11 мм, 12 мм, 13,5 мм, 14.5 мм, 16.5 мм, 18 мм и 19 мм. Продуктът може да бъде поставен върху шини с максимална ширина от 14.5 мм.

За по-добро задържане в горната страна на стойката за прицел е по-широка от долната страна. Свръзката между двата уреда става много силна. Благодарение на това не се допуска каквото и да е движение по време на употреба.

Монтажът се извършва лесно и сравнително бързо. Трябва да поставите внимателно планката на удобно положение, като правите проверка с мерника върху оръжието. Така че да имате една права линия, което е много важно за точната стрелба. След което посредством трите на брой винтове правите затягането. Те трябва да са добре завинтени, така че да елиминирате каквато и да е възможност за изместване на оптиката от пушката.

За да се гарантира високото качество на модела е използвана алуминиева сплав за изработка. Винтовете са изработени от стомана. Цялостната дължина на планката е от 173 см. Като фиксиращата част е с разстояние 112 мм. Затягащите се допълнителни винтове, който са предната част са с разстояние помежду си от 87 мм.

Технически Характеристики

 • Материал на планката: алуминиева сплав
 • Материал на винтове: стомана
 • Дължина: 173 мм (обща)
 • Дължина на фиксиращата част: 112 мм
 • Разстоянието между центровете на затягащите винтове: 87 мм
 • Може да се монтира върху шина с максимална ширина: 14.5 мм
 • Подходящ за монтаж на марка оръжия: Барс, Лос, руски или европейски пушки
 • Тегло: 133 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Монтажна стойка
 • 3 х Винтове
 • 1 х Шестограм

Гаранция: 3 години