Микрослушалка със СИМ карта или Bluetooth dvs25

(8 клиентски отзива)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  dvs25 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
6,82 лв.
виж повече

Original price was: 216,00 лв..Current price is: 183,60 лв..Спестяваш: 32,40 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

YouTube видео

Микрослушалка със СИМ карта или Bluetooth е устройство от ново поколение, което позволява да комуникирате с партньор по два тотално различни метода. Първият е като поставите микро СИМ карта в апарата и използвате вградения GSM модул, за да се свържете със събеседника си. Така нямате нужда от телефон до себе си, за да осъществите успешна двупосочна комуникация.

Другият начин е като включите функцията Bluetooth и сдвоите смартфона си с джаджата за преписване. В тази ситуация нямате нужда от СИМ карта, но личният телефон трябва да бъде в близост до устройството заради блутуут връзката.

Многофункционален бръмбар за комуникация с подобрен микрофон

Важна характеристика е подобреният вграден микрофон на апарата, благодарение на който човекът от другата страна на телефонната линия чува отлично дори да шепнете.

Независимо кой от двата метода на комуникация изберете, в ухото си през цялото време имате микрослушалка тип тапичка. Дистанцията между нея и кредитната карта може да достигне до 80 см благодарение на засилената мощ на излъчвания сигнал. Предимството е, че няма кабели, които обикновено затрудняват скриването на устройството.

Предимството на този продукт е огромно, защото може да избирате по кой от двата начина да комуникирате в зависимост от ситуацията. Ако сте студент и искате да го ползвате за изпит, на който е забранено носенето на телефони, тогава разчитате на GSM приемника. В случай, че ползвате джаджата за среща, конференция или събеседване, тогава активирате Bluetooth функцията.

Захранването на кредитната карта идва от вградена батерия с капацитет от 650 mAh. Това е достатъчно за около 4 часа активна комуникация, независимо кой от двата канала използвате. След като батерията се изтощи, устройството се изключва автоматично без никакви звукови или светлинни сигнали.

Презареждането става с наличния в комплекта USB кабел, който трябва да свържете към компютър или лаптоп. Необходими са около 2-3 часа, за да запълните отново заряда на батерията. В режим на изчакване картата може да издържи повече от едно денонощие.

Захранването на микрослушалката, която е скрита в ухото и играе роля на приемник на радиосигнала става с батерия тип 337. Издръжливостта е около 10 до 12 часа, след което трябва да се смени с нова.

Технически Характеристики

 • Работна честота: GSM 800/1800 MHz
 • Дистанция между картата и слушалката: 30 – 80 см
 • Микрофон: 35 dB
 • Функция Bluetooth
 • Захранване: вградена батерия 650 mAh
 • Издръжливост: около 4 часа работа
 • Размери: 85 х 50 х 4.5 мм

Комплектът съдържа

 • 1 х GSM модул с Bluetooth
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Микрослушалка
 • 1 х Батерия 337

 

Гаранция: 2 години