Ларингофон слушалка за радиостанция Baofeng hed-22

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  hed-22 Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
2,41 лв.
виж повече

65,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Ларингофон слушалка е полезен аксесоар в цялостната комплектовка на една радиостанция. С нея може да комуникирате с групата лесно, комфортно и без да използвате ръцете си. Тя е много удачен избор за предаване и получаване на съобщения в шумна среда.

Моделът е подходящ за свързване с радиостанция със стандартен двоен жак за микрофон и говорител. Съответно това е 3.55 и 2.55 mm стерео двоен жак. Такива са уоки-токита на марката Baofeng.

Самият продукт представлява кабел с бутон за говорене, два сензорни микрофона и силиконова слушалка.

Ларингофон слушалка за шумна среда

Едно от най-големите предимства на този тип слушалка е ясната чуваемост в среда с много страничен и фонов шум. Това се дължи на факта, че изпращането на съобщението се извършва чрез вибрации и след като преминат през радиостанция, те се трансформират в глас.

Двата сензорни микрофона или така наречените ларингофони са свързани помежду си със спираловиден кабел. Самият той е закрепен на подвижна телескопична пластмасова скоба, като с нея може да регулирате широчината според врата. Имате възможност да регулирате обиколката от 30 до 38 см.

Двата ларингофона се разполагат от ляво и от дясно на ларинкса, по този начин те улавят вибрация при говорене. След това вибрацията преминава към радиостанцията и другата страна чува съобщението в глас. Благодарение на това се отстранява максимално страничния фонов шум, което води и до по-добрата комуникация между участниците. Изпратеното съобщение се характеризира с чист и ясен звук.

Предвидената слушалка е изработена от силиконов материал. Така се осигурява добро прилягане към ухото, допълнително полученият сигнал също се характеризира с много добър звук. От своя страна силиконовата слушалка допринася за отстраняване на страничния шумов фон, както и не уврежда ухото при продължителна употреба и не допуска облъчване.

Ларингофон датчици са свързани с кабел, като накрайникът им завършва с тип NATO. Той се поставя в К-образния PTT бутон на кабела с двойния жак за микрофон и говорител, като се свързва и с радиостанцията. За да осъществите изпращането на сигнал, то е нужно да натиснете продължително бутона, докато предадете цялото съобщение.

Налице е метална щипка, която е разположена зад бутона за говорене. С нейна помощ ще можете стабилно да закрепите ларингофоновата слушалка на удобно място, като колан или дреха.

Продуктът значително ще улесни комуникацията на места с много страничен шум. Тя е полезен допълнителен аксесоар по време на лов, риболов, спасителна акция, сноуборд, ски, скално катерене. Също така намира широко приложение за охрана или персонал в търговски обекти, както и в много други сфери.

Технически характеристики

 • Съвместима с почти всички модели радиостанции с двоен жак микрофон и говорител
 • Двоен жак по стандарт 3.5 мм стерео и 2.5 мм стерео
 • Разстояние между двата жака: 11 мм
 • Елиминира страничен шум
 • Метална щипка на PTT бутона
 • Силиконов шнур и накрайници за ухото
 • Два сензора с микрофони за врата
 • Цвят: черен
 • Възможност за регулиране обиколката на врата: 30 – 38 см
 • Дължина на PTT кабела: 80 см
 • Дължина на кабела на ларингофоните: 58 см
 • Тегло: 131 гр

Комплектът съдържа

 • 1 х Слушалка с ларингофон
 • 2 х Силиконови накрайници за ухо
 • 1 х PTT кабел К тип
Ревюта
(0)

Все още няма ревюта за този продукт.

Ларингофон слушалка за радиостанция Baofeng Ларингофон слушалка за радиостанция Baofeng
Рейтинг*
0/5
* Изберете рейтинг
Твоето ревю
* Напишете ревю
Name
* Името е задължително
Добави снимка или видео
loading...
loading...