Генератор на шум срещу подслушване MNG-06

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MNG-06 Произход:  България
Имаш затруднения?
Свържи се с нас
месечни вноски от
39,20 лв.
виж повече

1.056,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

YouTube видео

Генератор на шум срещу подслушване MNG-06 е българско устройство, с което може да си гарантирате конфиденциалност на личните разговори, срещи и събития. Моделът е проектиран и изработен у нас от екип професионалисти в областта на контрашпионажа. Целта му е да защити сигурността на клиента, предоставяйки високо качество на работа и максимална ефективност.

MNG-06 произвежда общо 4 различни вида шум, с които покрива всички честоти на човешкия глас. Това означава, че устройството неутрализира скрити микрофони и блокира всякакви опити за подслушване чрез мобилни телефони, аудио рекордери, диктофони, GSM подслушватели и други.

Друга основна задача на генератора е да помага при откриването на шпионски джаджи за слушане. Това става с помощта на два от общо четирите вида шум, които създават звуци в широк честотен диапазон и така активират VOX микрофоните. Така те ще могат да бъдат прихванати по-лесно със съответното професионално оборудване за контрашпионаж.

Генератор с 4 режима на работа

Генераторът на шум се отличава с предвидените общо четири режима на работа. Всеки един от тях се чува от присъстващите в помещението и може да бъде регулиран като ниво на сила със степени от 1 до 7. Това е направено максимално функционално с помощта само на един бутон, който може да се натиска и да се завърта.

Първият режим на работа е генериране на бял шум. Тук са предвидени два вида бял шум, всеки от които подлежи на регулиране на нивото на сила от 1 до 7. Тяхното предназначение е да блокират микрофоните и да осигурят конфиденциалност на разговорите. Двата вида бял шум покриват всички честоти на човешкия глас.

Вторият режим наподобява десетки хиляди едновременно говорещи хора. Тук отново са предоставени два вида речеподобни шума, чието предназначение е неутрализиране на подслушватели и оценка на проходимостта на звука през различни прегради и защити.

Третата опция за работа на генератора е възпроизвеждане на рязък ритмичен звук с различни октави. Oтново са налични два вида шум, наречен още метроном. С тяхна помощ се активират микрофони, които реагират на звук и също така се прави оценка на проходимостта на звука през прегради и защити.

Последният, четвърти режим, е ритмичен звук с различни честоти. Този режим се нарича още октава, като характерното за него е, че създава звуци в много широк честотен спектър. Предназначението отново е за активиране на VOX подслушватели и за анализ на проходимостта на звука.

Захранването на уреда може да бъде осъществено по няколко начина. Първият е с наличието на батерия 9V, която може да бъде акумулаторна или еднократна, сменяема. В този случай с един пълен заряд ще работите най-малко 4 часа на максимална мощност на шум и около 8 часа при минимално ниво на сила 1.

Ако използвате презареждаема 9-волтова батерия, тогава има възможност да свържете инструмента на външно захранване на 12 волта. При изключен уред, ще презаредите батерията, като това ще отнеме около 16 часа. При включен генератор, ще може да работите с него без ограничение във времетраенето.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Видове шум: 4 вида (бял шум, речеподобен, метроном и ритмичен звук)
 • Ниво на шум: регулируемо (от 1 до 7)
 • Мощност: 350 mW
 • Високоговорител: 64 ома, 500 mW
 • Консумация при макс. ниво на шум: до 35 mA
 • Външно захранване: 12 V
 • Батерия: 9V (еднократна или презареждаема)
 • Време за презареждане на акумулаторна батерия 9V: около 16 ч
 • Издръжливост: до 4 ч при ниво 7; до 8 ч при ниво 1
 • Индикация за ниско ниво на батерия: под 7.3V
 • Размери: 12.3 х 8.8 х 2.9 см
 • Тегло: 184 гр (с батерия)

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

 • 1 х Генератор на шум
 • 1 х Захранващ кабел
 • 1 х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години