Детектор за диагностика на гнезда на контакти AST01ER

(1 клиентски отзив)
Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  AST01ER Произход:  Китай
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

32,70 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Детектор за диагностика на гнезда на контакти е безопасен и ефективен уред за проверка на електрическата инсталация у дома или в офиса. Впечатлява с компактните си размери и предвидените седем тестови статуса. С него бързо и лесно може да проверите дали монтажа на контактите е правилен, съответно работят ли както трябва връзките на фаза, нула и земя, както и функцията за защита.

Показаните седем статуса са ясно дефинирани, за да може лесно да разберете дизайна на контакта. Уредът е изработен от удароустойчива ABS пластмаса. Това гарантира издръжливост и защита срещу повреда при изпускане. Предвидени са много ярки зелени светлинни индикатори, които се виждат ясно при силна слънчева светлина.

Детектор за диагностика на гнезда на контакти със седем тестови статуса

Детекторът е надежден инструмент, който ще спомогне да проверите елекреическите контакти, за да осигурите безопасно и правилно свързване на електрическите устройства. С негова помощ ще си спестите много време в опити да намерите проблемните гнезда. Трите индикатора са допълнени от подробни описания, които показват дали всичко е както трябва или има проблем.

Върху предната част на уреда е показано състоянието на седем инсталации на електрическата верига. Първият статус е, когато системата работи напълно изправно и всичко е свързано правилно. След това може да откриете липсващ заземителен проводник, липсващ неутрален проводник, обратно свързани нула и фаза или земя и фаза или липсващ фазов проводник.

Предвиден е също така бутон за тестване на RCD/GFCI защитната функция на контактите. Благодарение на това ще може да гарантирате безопасността на цялата ел инсталация.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Допустимо напрежение: AC 220 – 250V; 50-60Hz
  • Стандарт: ЕС (EU Plug)
  • Допустим работен ток: 30mA
  • Размери: 62 х 53 х 53 мм
  • Тегло: 51 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1 х Детектор
  • 1 х Инструкция за употреба

Гаранция:2 години