Продукти
Ново от блога

Чувствате, че някой Ви следи и наблюдава? Дали е просто параноя или някой н...

03Oct

Подслушването на мобилни телефони не е от вчера, но определено през последн...

24Nov
Детектор на подслушвателни устройства и скрити камери
Не е наличен

Детектор на подслушвателни устройства и скрити камери bd505

  • Произход: Китай
  • Каталожен номер: bd505
  • Наличност: Продуктът е изчерпан
Цена: 147,00 лв. Без данък 147,00 лв.
*Цената е с включен ДДС

Детектор на подслушвателни устройства и скрити камери е уред, с който ще спомогне процеса за откриване на техника излъчваща сигнал в диапазон от 1MHz до 6.5GHz. Той покрива голяма гама шпионски продукти на пазара, използващи  GSM, WiFi или Bluetooth връзка, както и обективи на техника за видеонаблюдение. Моделът е един бюджетен инструмент за подобряване сигурността на личната информация.

Компактен детектор за откриване скрити бръмбари

При претърсване на дадено помещение за скрита камера, дори когато тя не предава в реално време, безпроблемно може да се локализира нейният обектив. За тази цел е предназначен инфрачервен филтър и ярки светодиоди. Активирате ги от страничния бутон, когато попадне на леща от обектив той се отразява в диодната светлината. Камерата се отличава като червена мигаща точка, докато наблюдавате през визьора.

Устройството разполага с телескопична антена, като нейната цел е да прихваща сигнали, които се използват в често срещани шпионски бръмбари. Има възможност тя да се разпъне, като по този начин може да засече сигнали на по-голямо разстояние. Друга полезна функция е да работи когато е сгъната, така ще засича на по-късо разстояние, но по този начин може да се прави дискретна проверка.

Моделът разполага с два режима на известяване. Първият е звукова сигнализация, вторият е чрез вибрация. При активиране на първия вариант, когато устройството засече сигнал ще се появи звук, който се увеличава когато сте в голяма близост до скритата техника. При втория режим, колкото сте по-близо до устройството толкова по-честа ще е и вибрацията.

Предлаганият от нас детектор е с компактни размери, правещ го изключително удобен и лек за пренос. Разполага с LED дисплей, на който се визуализира скала със степента на засичане на излъчвания сигнал. От изключителна важност е преди да започнете работа с него да изключите всички източници на сигнал в помещенията, като телефони, рутери, блутут и др.

Устройството се захранва от вградената батерия, която позволява непрекъснат режим на работа до 5 ч. Управлението е изключително лесно. То се извършва от 3 бутона разположени на корпуса.

Технически характеристики

  • Бързо и безпроблемно засича източника на сигнал
  • Има различни степени на чувствителност на сигнала, които се задават ръчно
  • Батерията, с която работи устройството е литиево-йонна и издържа до 5 ч. в режим на работа
  • Диапазон на засичане: от 1MHz до 6.5GHz

Комплектът съдържа

  • 1 х Детектор на подслушвателни устройства
  • 1 x Адаптер за зареждане
  • 1 х Подробни инструкции на български език

Гаранция: 1 година

Напишете отзив

    Лош           Добър